αρχική
AddThis Social Bookmark Button

Τι είναι το CSS;

CSS σημαίνει Cascading Style Sheets, και είναι ουσιαστικά ένα εργαλείο που χρησιμοποιούμε στην κατασκευή ενός web site και έχει ως σκοπό την βελτίωση της ταχύτητας φόρτωσης και κυρίως την μείωση του χώρου που καταλαμβάνει ένα site σε έναν server. Αυτό επιτυγχάνεται γιατί αυτού του είδους η σχεδιαστική προσέγγιση ενός web site συγκεντρώνει όλο τον κώδικα που γράφεται και αφορά την μορφή και την εμφάνιση μια σελίδας σε ένα αρχείο με κατάληξη .css

το οποίο και συνδέεται με όλες τις σελίδες και τις τροφοδοτεί με τον αντίστοιχο κώδικα ανά πάσα στιγμή. Οι μηχανές αναζήτησης έχουν μεγάλη αδυναμία στα web site που είναι φτιαγμένα με αυτόν τον τρόπο και τα κατατάσσουν υψηλότερα από άλλα με αντίστοιχη σημασία.

 

Ο τρόπος αυτός επίσης προσφέρει και συνοχή και ομοιομορφία ανάμεσα στις σελίδες (pages) των web site που τον χρησιμοποιούν, καθώς επίσης και καθιστά τις αλλαγές σε αυτές άμεσα εφαρμόσιμες σε όλο το web site.

Εμείς στην web-plus δουλεύουμε αποκλειστικά με αυτόν τον τρόπο και ως αποτέλεσμα έχουμε τα web site που σχεδιάζουμε να γίνονται οι «καλύτεροι φίλοι» των search engines.

 

©2010 Web Plus Web Design & Web Hosting

Καρπενησίου 32, Περιστέρι 12134

τηλ:210.57.56.739

Follow Us On: