αρχική
AddThis Social Bookmark Button

Startpack

Θα σας μείνουν και τα ρέστα!

Δημιουργία website.

Κατοχύρωση domain name.

Φιλοξενία στον server μας (500MB).

Έως 10 ανεξάρτητοι εταιρικοί λογαριασμοί
e-mail + webmail.

Καταχώρηση σε Search Engines.

Και όσο για το κρουασάν...κατεβάστε δωρεάν την συνταγή για κρουασάν βουτύρου από το site μας.

Όλα αυτά μόνο με 9,99 Euro/Μήνα* τον πρώτο χρόνο και 7,50 Euro/Μήνα* για κάθε χρόνο μετά τον πρώτο!!!

 

Ειδικότερα:

 • Κατασκευή ενός στατικού website έως 5 σελίδες με ενιαίο layout ( CSS ), δυνατότητα gallery φωτογραφιών, φόρμας επικοινωνίας, αποθήκευσης αρχείων και χρήσης εσωτερικών συνδέσμων για την πρόσβαση σε αυτά,γραφικής μπάρας πλοήγησης και δημιουργία βασικών για την σωστή λειτουργία του java scripts.
 • Μεταφορά και διαμόρφωση, ψηφιακού (μακέτα από διαφημιστικό σας υλικό, word document, σκαναρισμένες φωτογραφίες, ψηφιακό λογότυπο κ.τ.λ.) ή και αναλογικού υλικού (σκανάρισμα κάρτας, εντύπου, φωτογραφιών κ.τ.λ.),καθώς και χειρόγραφου ακόμα κειμένου, αρκεί να είναι ευανάγνωστο και λογικού μεγέθους.
 • Φιλοξενία (web hosting ) για ένα χρόνο του web site σας σε χώρο 500MB στον server μας, και διαχείριση περιεχομένου και FΤP από εμάς!
 • Κατοχύρωση ενός domain name ,για ένα χρόνο, με κατάληξη .gr, .net, .eu ή και άλλης μετά από συνεννόηση και πάντα επιφυλασσόμενοι τις αλλαγές στην τιμολόγηση domain names. Δυνατότητα έξτρα κατοχύρωσης domain name με χρέωση 25 Εuro/όνομα* με σκοπό την σύνδεση αυτών με το αρχικό σας domain name (+name). Η διαδικασία σύνδεσης των domain names περιλαμβάνεται στην τιμή.
 • Μέχρι δέκα (10) ανεξάρτητοι εταιρικοί λογαριασμοί e-mail (incoming/outgoing) με κατάληξη το domain name που έχετε επιλέξει (π.χ. αν το domain name του νέου σας web site είναι www.mynewsite.gr, τότε τα εταιρικά e-mail σας θα έχουν μορφή όνομα@mynewsite.gr). Σε περίπτωση που έχετε κατοχυρώσει παραπάνω από ένα domain name μπορείτε να έχετε και σε αυτά την ίδια υπηρεσία. Ανεξάρτητα σημαίνει ότι ο κάθε λογαριασμός e-mail έχει τον δικό του χώρο στον server που αποθηκεύονται τα εισερχόμενα/ εξερχόμενα μηνύματά σας και όταν στέλνετε ένα e-mail ο παραλήπτης θα βλέπει τον τον λογαριασμό σας με κατάληξη του domain name σας (π.χ.όνομα@mynewsite.gr).
 • Web Mail. Δηλαδή δυνατότητα να βλέπετε τους εταιρικούς λογαριασμούς e-mail σας από οπουδήποτε μέσω του web browser σας.
 • Καταχώρηση του web site σας στο Google, Yahoo! και Ask Search Engines (περιλαμβάνεται η προσθήκη κώδικα επιβεβαίωσης, robot.txt και sitemap.xml !!!).
 • Βασικό search engine optimization (SEO) με προσθήκη σωστών τίτλων, περιγραφών, keywords και εναλλακτικών κειμένων στο web site σας δωρεάν.
 • Δυνατότητα προσθήκης επιπλέον σελίδων(όσες θελήσετε, αλλά συνιστούμε την μετάβασή σας σε ένα δυναμικό πακέτο αν αυτές ξεπερνάνε τις 10, βλέπε Dynamic Pack) και σύνδεσης αυτών μεταξύ τους είτε με εσωτερικούς συνδέσμους ή με μενού πλοήγησης με κόστος 9,99 Euro* η κάθε έξτρα σελίδα (η χρέωση είναι μόνο μία φορά και δεν επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο!).
 • Δυνατότητα ανανέωσης και αλλαγής του περιεχομένου των σελίδων σας κάθε χρόνο δωρεάν με την ανανέωση του πακέτου σας και κατά περίπτωση ενδιάμεσα του χρόνου με χρέωση 5,99 Euro* την σελίδα( μικρές αλλαγές, όπως π.χ. αλλαγή διεύθυνσης και τηλεφώνου δεν χρεώνονται!)
 • Δυνατότητα αλλαγής του Start Pack σας κατά την διάρκεια του χρόνου σε οποιοδήποτε άλλο από τα μεγαλύτερα πακέτα μας, πληρώνοντας μόνο την διαφορά μεταξύ τους!

Δείτε επίσης τον τιμοκατάλογο των έξτρα Web Design υπηρεσιών μας ... και διαλέξτε το σχεδιαστικό πακέτο που ζητάτε από τις βοηθητικές μας υπηρεσίες.

*Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.

 

©2010 Web Plus Web Design & Web Hosting

Καρπενησίου 32, Περιστέρι 12134

τηλ:210.57.56.739

Follow Us On: